Brug af special container

En special container kan bruges til mange forskellige ting. Alt lige fra at fragte geder og andre dyr i, til de mere specielle modeller som f.eks. En Pavillon, skurvogn eller det mobil køkken vi kiggede på i sidste måned. Fordele ved et mobil køkken og lignende special containere, er at de giver nogle fordele som man ikke normalt har med traditionelle bygninger. F.eks. kan du ikke blot grave et køkken op og flytte et andet sted hen. Men med et mobilkøkken, er det slet ikke noget problem. Det samme med en mobil salgsvogn i en container. Den er også nem at flytte derhen hvor dine kunder nu engang er. Derfor er interessen for special containere faktisk rigtig stor for tiden. Vi kan jo lige prøve at se på et par af de mere specielle modeller.

Læs også: At vælge den rigtige type af container

Hvad er et mobil køkken

Et mobilkøkken er en populær type af special container i Danmark. De kan f.eks. bruges til større arrangementer, hvor man har brug for at kunne tilberede maden på lokaliteten. Et mobil køkken kan også bruges som en midlertidig kantine, hvis det andet er under renovering eller man endnu ikke har et. Hvad mange måske ikke er klar over, er at et sådant køkken, kan lave mad til op imod 400 personer, hvilket jo er ret vildt.

Læs også: Hvorfor bruge et mobil køkken?

Hvad er en skurvogn

Når man siger skurvogn er der sikkert mange som tænker på de ældre grønne vogne af træ. Men nu om dage er langt de fleste skurvogne byggere i containere. Man tager en standard 20 fods container og ombygger den med døre og vinduer. Smider et skab, et bord og et par stole eller en seng i, og pludselig har man en container skurvogn som er klar til brug. Så er det bare at placere den, hvor man nu engang har brug for den. Den store fordel ved denne her løsninger, er at de kan stables. På den måde fylder de betydeligt mindre plads. Kombinere den med et mobil køkken, og du har sovepladser og et køkken.

Læs også: Hvordan man også kan bruge en container

Pavillon som container

Den 3. type special container vi kigger nærmere på, er den populære pavillon. Det er ikke tale om en standard havepavillon nede i baghaven, men et ekstra værelse i form af en container. Det kan f.eks. bruges til midlertidig kontor, klasselokale eller som en mobil udstillings pavillon. Dette er en af de specialcontainere som har flest anvendelses muligheder.

Brug af special container som f.eks. et mobil køkken

Messestand – flyt efter dine kunder

Med en mobil messestand eller salgsbod, har du pludselig mulighed for at være lige der, hvor dine kunder er. For nogle er det en kæmpe fordel. Det kan f.eks. være hvis man besøger forskellige markedet, så er det jo utroligt nemt lige at lukke sin container, og køre et nyt sted hen. Åbne den igen, og voila, så er kan klar til at sælge igen.

Dette er blot et par eksempler på special containere. Der findes et hav af andre derude, nogle er fremstillet til meget unikke specifikke opgaver. Andre er mere generelle og kan bruges af flere. Måske skal du også bruge en container til dit næste projekt?