Hjælp dine venner med en el cigaret

Det kan være, du selv har været ryger før, men nu er stoppet med at ryge med hjælp fra en el cigaret. Eller også har du aldrig røget, men er blot interesseret i, at dine venner og bekendte også skal stoppe med at ryge. Lige meget hvad, så er denne artikel skrevet med det formål at hjælpe sine venner og bekendte med at kvitte smøgerne, og en gang for alle få dem lagt på hylden, så de aldrig mere bliver hevet frem og forgifter lungerne og luften omkring en. Hvis du gerne vil hjælpe dine venner med det, så skal du bare læse videre i denne artikel

Hvis du vælger at læse videre, så viser det bare, at du rent faktisk tænker på dine medmennesker, og gerne vil hjælpe dem med at stoppe med at ryge en gang for alle, så de kan få et sundere og bedre liv. I så fald vil jeg bare gerne rose dig for dine gode intentioner. Det er dejligt, at der findes sådan nogen mennesker som dig, der gerne vil det godt for andre, og gerne vil gøre en indsats for dem, som måske ikke selv kan opnå et rygestop via egen hjælp.

Hvis du selv har været igennem et rygestop, så ved du jo bedre end nogen anden, hvad det vil sige, og hvad det kræver for at stoppe med at ryge. Måske er du stoppet med at ryge med en el cigaret, hvilket helt klart er en af de bedste måder, man kan stoppe med at ryge i dag. Hvis du har gjort det, så ved du også selv, hvor godt det virker. Og der er ikke nogen, der har bedre forudsætninger for at hjælpe andre rygere med at stoppe med en el cigaret, end dig.

Så hvis du gerne vil hjælpe din venner eller familiemedlemmer med et rygestop, så kan du først og fremmest gøre dem den tjeneste at bakke dem op, hvis de gerne vil stoppe med at ryge. Og for dem er der ikke nogen større motivation, end at få opbakning fra en, som selv har gjort det tidligere. Og hvis du er i den heldige situation, så ville det simpelthen være så fantastisk for dine venner eller din familie, hvis du kunne hjælpe rygerne med et rygestop. Du ved, hvordan det skal gøres, og du kan hjælpe dem, hvis de på et tidspunkt skulle få en nedtur i processen.

For det kan nemlig lade sig gøre at stoppe med at ryge med en el cigaret. Hvis du ikke selv har prøvet det endnu, så bør du virkelig give det en chance. Det ville være utrolig godt for dig selv, og du vil derefter kunne være en kæmpe inspiration og motivation for andre rygere, som gerne vil opnå det samme. Så hvis du gerne vil være forbillede, så har du altså lige nu chancen for at blive det for en masse mennesker, som virkelig kan lære noget fra dig, hvis du selv gennemgår et rygestop.

Kilder:
E cigaret
Ego-t