Hvorfor holde kødgeder

kostumer og udklædning - kød ged kostumeDette er et spørgsmål, jeg har rigtig mange gange siden jeg fik min første kød ged. For mig er der intet andet. Verdens befolkning uden for USA forbruger gedekød dagligt meget som vi gør med oksekød. I nærheden af ​​72% af verdens befolkning spiser gedekød. Over hele verden gedekød er kendt for at være magert, mørt og sundt alternativ til oksekød, fjerkræ, svinekød og lam. Det har mindre fedt end de tidligere nævnte kød og faktisk er ganske lækkert. ABGA (American Boergeden Association) har udarbejdet en ernæringsmæssig diagram til sammenligning med gedekød.

Gør til Euro- asiatiske indflydelse i USA. Dette er en af ​​grundene til efterspørgslen har givet en stigning i geder for kød. På den vestlige kyst samt Nord- østlige regioner i USA. Lam og geder er tilgængelige i restauranter og kød markeder langt mere end den sydlige og centrale regioner. Gedekød afgjort bliver mere efterspurgt.

Hvis mejeri ged har været etableret i nogen tid nu i Nord-og Sydamerika. Det har også sine kvalifikationer i ernæringsmæssige fordele og meget behagelig smag. Mange mennesker i forbifarten udtryk for et stærkt ønske om og har bedt mig om mælk fra geder. Denne industri er reguleret af FDA. I det sidste årti har der været en dramatisk stigning i kød ged industrien.

En medvirkende faktor er den store skala Mohair industri i Australien og New Zealand. Dette har bidraget samt generel fremgang et teknologisk fremskridt i sygdom anerkendelse. De fremskridt i kunstige overførsler befrugtning og embryo har udløst ny innovativ avancement til ged industrien som helhed. Dette bringer os til indførelsen af ​​Boer ged i Amerika.

USA producerer kun 1% af gederne på verdensmarkedet. Det anslås, at Asien besidder 56,5 % af verdens population af geder. Afrika besidder 32,4%. Nu i årtier de mange forskellige typer af geder, der var blevet indført i USA var lille bjerg, spansk og malkegeder.

På grund af indførelsen af ​​Boer racen godt fem år siden i Amerika. Vi har bemærket, at størrelsen er steget, og prisen er fordoblet og tredoblet for at sige det mildt. Min kone Farfar Ollie Cox, bragt over tusind geder i Nolan County tilbage i begyndelsen af ​​1920 “s Det var år senere engang efter den store depression at geden værdi var så meget som DKK 115 -. DKK 120 per hoved Nu besætninger er købt. hver dag af 200 dyr og op til en standard pris på 120,00 -DKK 1150,00 per hoved. Dette er god kvalitet avlsdyr.

Nu er at besvare spørgsmålet “Hvorfor kød geder. ” Frontløber i ged auktion markedet San Angelo Texas. Prisen går var 1,43 dollar per pund i 2008. Det er den pris på geder på 60-80 pund. Gederne med Boer indflydelse er blevet registreret og er avlet, for hurtig vækst. Tættere end nogensinde før, ca. £ 1 per dag vinde efter fødslen. Jeg fodrer et supplement foder med en hastighed på 14 cents per dag, per dyr i ca. 100 dage. Jeg har også brug for at nævne jeg give rigelig hø til de små. De er klar til auktion på 70-80 pund i denne tidsramme. Nu til den bedste del. Geden vil Født 6 off- fjedre i en toårig periode. Mange mennesker i kød ged industrien ikke foder overhovedet. Kun for at opretholde besætning udseende, så der skal overholdes, og sminket efter behov. Kødgeder er et populært dyrt, nu om dage kan man få flere kostumer og udklædning til dem som ønsker at klæde sig ud som en kødged.

Nu en fangenskab ged behov 10-11 pund af hø om dagen. Det svarer til 3,75 pund per dag af foder. I vinteren fodrer jeg tre runde balle hø pr 200 hoved, per uge i græs. Det er ca. 2250 pund per 100 dyr hø om ugen for at supplere lidt mere i hårde vintre. De gør fint med der. Det er en pris på DKK 12,40 per dyr per måned. I forhold til oksekød som forbruger 300 pund per dag per dyr af hø og behov for enorme mængder af protein, for det meste fodret i terninger. Kvæg priserne er op eller ned, men for sent, lige ved 1,00 per pund på hoven. Medmindre som i 2008 regnskyl kom tidligt, mange flere kreaturer, hvor fodret ud, fordi græsgange var fremragende og dermed priserne faldt til DKK 10,75 per pund. For det meste hver ko skal overvintrede før opdrættes eller solgt.

I det forløbne år, mange af mine naboer, der var hæve kød geder til kæledyr, børste kontrol og kvæg på ranchen. Nu er at hæve kød geder for markedet og har et par kvæg til kæledyr og personlig kød forsyning. Overskudsgraden har ændret sig med kødkvæg om god regn år. Selv vores største ranch nærheden har ændret bestand mod de firbenede drøvtyggere skabninger, der er i modstrid med årtiers kvægdrift. Under hensyntagen til mange faktorer såsom tørke, barske vintre, og alder af de personer tendens dyrene også har en effekt at være opmærksomme på.

Det er enkelt at gøre det math. Du kan faktisk leje jord og gøre fortjeneste på geder. Overvintrende et dyr er din største omkostning. Med vinter havre og hvede, hvis velsignet med dyrkning, i høj grad modsvarer dine omkostninger. Geden vil gøre fint i græs med en lille hø om vinteren. Mens vi er ved emnet skønnes det, at du kan køre 05:56 geder per hektar. Med korrekt sædskifte og eller kunstvanding du finder en forbedring på det. Hvor kvæg brug for 10 hektar per indbygger i denne del af landet.

Kilder: