Træpiller til landbrug

briketter og træpiller til landbrugEt træpillefyr er en type fyr som hovedsagligt benyttes til boligopvarmning og i øjeblikket er meget populær i Europa. Begrebet disse kedler er enkel. Snarere end at bruge fossile brændstoffer eller elektrisk energi til opvarmning, kedlen bruger små, ​​ensartede træpiller som brændsel. Disse træpiller er brændt for at skabe varme i et hjem. Træpille kedler har været stigende i popularitet som prisen på olie og andre fossile brændstoffer stiger. Af samme årsag ser vi også en stigning i brugen af træbriketter og træ brænde.

En fordel ved disse kedler er deres brug af træ biprodukter som en kilde til brændstof. Træ efterladenskab fra andre processer kan formes til træpiller og solgt billigt at bruge som boligopvarmning, snarere end at blive kasseret. Også på trods af deres navn, er træpille fyr stand til at brænde træ piller fra en bred vifte af kilder. Kasserede risskaller og anden biomasse, der er et biprodukt af industriel skala landbrug kan genbruges til træpiller, også. Gammelt træ genbrugt fra møbler eller hjem kan laves til piller. Utroligt, den proces, hvorved disse træpiller eller briketter for den sags skyld, fremstilles kræver ingen bindemiddel, som det naturlige træ opvarmes, og den kemiske induceret ændring holder det i en pille form. Selvfølgelig kan disse pellets også foretages fra fældet træ. Logning er steget i effektivitet kraftigt i sidste kvartal århundrede og plantning og høst træer udelukkende til formål at skabe piller til træpille fyr er muligt, og sandsynligvis nødvendigt som populariteten af ​​dette apparat stiger.

En anden fordel er, at disse træpillefyr kan gøres for at forurene meget mindre end kedler afbrænding af fossile brændstoffer. Med den globale opvarmning og klimaændringer som varme politiske slagord, et produkt, der kan påvises at bidrage mindre til processen har øget omsættelighed. I virkeligheden, da det anvendte brændsel er træ kan disse kedler betragtes som ” carbon neutral “. Denne status giver ejeren af ​​en pillefyr til et skattefradrag i nogle lande. USA, for eksempel tilbyder kan en kredit på 30% for højeffektive versioner af dette apparat.

Avanceret automatisering og lignende teknologier gør træpille fyr let at bruge. Computer støttet elektroniske termostater og automatiserede snegle føle temperaturen og tilføje pellets som nødvendigt for at opretholde jævn opvarmning. Alle boligejer skal gøre, er at holde kedlen leveres med brændstof. Selvom det kan virke mere besværligt end at eje en elektrisk eller gasdrevne varmeapparat, kan fordelene ved at eje en kedel opvejer den lejlighedsvise kedsommelige holde din tragt fyldt. I lighed med fremskridtene i selve kedlen, kvaliteten af brændstoffet gør for relativt lidt vedligeholdelse. I modsætning til en træ eller kul brændeovn, producerer en pillefyr meget lidt mængder af sod. Da dette er det stof, der nødvendiggør hyppig rengøring af brændeovne og pejse, dette er en meget god ting når vi snakker brænde og træpiller eller briketter for den sags skyld. Disse fyr til træpiller fås både med klare vinduer eller mørke som ikke lyser så meget op i det rum fyret befinder sig i. En af de mest populære typer af træpille fyr er det såkaldet stokefyr som ofte benyttes til den slag.

Fordelene ved at eje en pillefyr er klare. Hvis du er en miljøbevidst borger især, du skylder dig selv at undersøge emnet nærmere. Arbejder på at forbedre miljøet og samtidig ikke ofrer personlig komfort er en konkret win-win på den del af træpillefyr. Desuden bliver ikke afhængig af gas eller elektricitet, og deres flygtige prisstigninger tilføje en praktisk grund til at overveje disse apparater.

I sær inden for landbrug benyttes træpiller i stor stil da der her oftest stilles store krav til kvaliteten af brændet. Kvaliteten af træ piller er ofte større end ved f.eks. briketter og man har inden for industri som f.eks. landbrug ikke tid til konstant at skulle rense sit fyr eller bekymre sig om tilsodede skorstene.

Kilder: