Udekøkken med et mobilkøkken

For et par uger siden skriv vi lidt om brugen af det mobile køkken. I dette blog indlæg vil vi i stedet se lidt nærmere på mulighederne for udeservering ved hjælp af et mobilkøkken. Dette er inspireret af Lars tofte fra Vejle, som har ombygget en standard 20 fods container om til et mobil køkken, for at kunne tilbyde sine gæster udeservering. Fra sit udekøkken sælger han så forskellige typer af burgere, blandt andet en med gedekød. Gæster har derefter mulighed for at side på nogle borde og stole ved siden af køkkenet og spise sine burgere. For Lars er dette en utrolig god løsning. Han kan stå i sit mobilkøkken og lave maden på stedet, så den er frisk, og da det er tale om et mobilt køkken, er det noget billigere end hvis han skulle leje et lokale og sælge fra. Nogle vælger selv at modificere en container om til en special container, andre vælger at købe eller leje.

Se mere her: Derfor vælger folk et mobilkøkken

Fordele ved et mobilkøkken

Der er flere grunden til at folk vælger at bruge et mobilkøkken som udekøkken eller serveringsbod. For det første er det ofte en meget billigere løsning end at leje eller købe en bygning at sælge fra (ofte kræver det endnu større ombygninger for at passe til dit behov). Men har som mulighed for at leje pladsen i en periode, på den måde slipper man for at betale husleje om vinteren. Det samme er gældende hvis man også kun har lejet sit mobile køkken. F.eks. vælger Lars, som vi omtalte tidligere, kun at leje et mobilkøkken i juni, juli og august, samt en plads i midtbyen i samme periode. På den måde har han et udekøkken til en brøkdel af hvad det normalt ville koste at have et sådant i den periode.

Se mere her: Derfor kan et mobil køkken være en god løsning

Ulemper ved et mobil køkken

Der er ikke kun fordele et mobil køkken. For nogle vil det være en rigtig god og praktisk mulighed, men for andre vil det slet ikke kunne bruges. Er man en dygtig gør det selv type eller håndværker, kan man købe en brugt 20 fods container. Denne bygges så efterfølgende om til en special container i form af et mobilkøkken. Har man ikke prøvet noget i den stil før, så kan det være en ret stor opgave, og man bør i stedet leje eller købe et mobilt køkken. Bruger man det kun et par måneder om året eller i en weekend, så er leje jo bestemt at foretrække. Her finder du et firma som tilbyder containerudlejning, flere af disse har også special containere til leje. F.eks. et firma som DC Supply A/S. Her er det også muligt at købe et mobilkøkken, hvis du skal bruge det over længere tid.

Derfor kan et mobilkøkken være en rigtig smart og praktisk special løsning til dit behov

En anden ulempe ved denne løsning, er at det godt kan være lidt småt om plads. Nogle gange kan det løses ved at koble flere moduler sammen. F.eks. en pavillon og et mobilkøkken. Så har man også mulighed for at tilbyde at sine gæster kan spise indendørs. Men så begynder det næsten bedre at kunne betale sig at leje en bygning. Men er dette ikke muligt, så har man jo altid container løsningen at komme i gang med. På den måde kan man rigtig hurtigt få stablet et container udekøkken på benene.