Vælge mobil køkken

Mobil Køkken og dameure
Mange som holder geder drømmer ofte om at have deres eget køkken, at kunne rejse rundt og sælge gedekøb og hvad de ellers har lyst at lave af spændende retter.
Leder du efter en ny forretning, men ikke ønsker at sprænge banken? Jamen det er muligt at starte en restaurant med en forholdsvis lille budget og en masse hårdt arbejde. En mobil køkkenet kan være en god måde at gøre nogle kontanter, mens du gør væk med at blive holdt til et enkelt sted.
Det er faktisk meget nemt at starte et mobilkøkken, du kan flere steder få en container som indeholder alt et top moderne køkken har brug for. Har du brug for mere plads til en større opgave lejer du blot en ekstra container og du har nu alt den ekstra plads du behøver.
Det smarte ved et mobil køkken som container er at du kan udvide efter behov. Du kan nemt flytte din container når det bliver brugt for det og generelt sammensætte dit mobil køkken efter behov. Står du midt i din mobil køkken container, overvejer hvilket af de 2 dameure du skal tage på inden du sætter din makeup og går i gang med maden for denne aften.

Hvorfor vælge et mobilkøkken til dit næste køkken projekt?

Brug af mobil køkken

Det er vigtigt at beslutte, hvordan dit mobil køkken vil tjene dine kunder. Du kan gøre hyppige stop, aldrig opholder sig i ét sted for længe, ​​eller du kan være på plads i uger eller måneder ad gangen. Hvordan du går herfra, vil være en afgørende faktor for, hvordan at fortsætte med dit design. Hvis du vil være mobil ofte så er du nødt til at faktor, der i, hvordan køkkenet er bygget. Selvom du ikke behøver at bekymre sig om mobilitet, så meget, hvis du vil være på ét sted i længere tid.

Størrelsen på din restaurant og andre muligheder, som på lager, vil det være nødvendigt at være indregnet med hvor mange måltider vil blive serveret. Så prøv at være præcis, når anslå dette og give plads til vækst. Også når du vil være tjener ? Du er nødt til at anslå for langsomme og travle perioder i disse tider.

Hvem er du planlægger at markedsføre ? Menuen er vigtigt, især når du planlægger din placering og fællesskabet omkring dig. Hvilken type af restauranter er varmt der ? Hvad der ønskes der at du kunne opfylde? Alle disse er relevante, når det besluttes din menu, da det kan være den vigtigste beslutning, du kan gøre.

Typer af mobilkøkken

Hvilken type af mobile køkken vil du bygge? De to typer, vi vil tale om her, er box trailer og lastbiler. En mobil lastbil er et skridt lastbil, der er blevet konverteret til et køkken. Disse er normalt endnu mere begrænset i rummet og men kan gøre hyppige stop i løbet af en dag. En kasse omdannet til en mobil køkken er en mere semi-permanent idé og kan have mere lagerplads og har evnen til at tjene flere kunder. De kan variere i størrelse, form og funktion som de kan opfylde behovene hos næsten enhver type restaurant. Netop derfor er det mange gange en rigtig god ide med sådan et mobil køkken.

Nogle vælger også at bruge deres mobile køkken, som et udekøkken eller serveringsbod. På den måde kan man lave maden på stedet og sælge til kunderne.

Vil der være en strømkilde til rådighed, eller vil en generator være nødvendig ? Behøver en generator kan være dyrt, men gør din operation langt mere mobile. Desuden vil det være din madlavning kilde? Du kan bruge alle elektriske, fra en strømkilde eller generator, naturgas eller propan. Alle disse er tilstrækkelige til at bruge, men hver har fordele og ulemper. Så du bliver nødt til at afveje de faktiske forhold for at finde, hvad der fungerer for dig.

Kort sagt, hvor meget kan du bruge på dette projekt? Mens en mobil køkkenet ikke er tæt på prisen for en mursten og mørtel restaurant, er der absolut stadig et budget. Du skal forvente at bruge 300k til 100k på den mobile køkken alene, afhængigt af de indstillinger, du vælger. Det kan være en ret dyr fornøjelse, hvilket også er grunde til at flere benytter sig af containerudlejning i stedet. Selv container udlejning kan være dyrt, men lagt fra i samme prisklasse, og skal man blot bruge den i et par uger. Så kan det som regel godt betale sig.

En anden dyre del af denne forretning vil være det nødvendige udstyr til at begynde servering. Du bliver nødt til køling for at holde dine varer fra fordærves. Du vil også brug for forskellige former for madlavning udstyr, alt fra konvektion, komfurer eller mikrobølgeovn. Du får brug for professionelt køkken udstyr i rustfrit stål. Alt lige fra borde, pizza standard, mikrobølgeovn osv. Du vil også få brug udstyr til drikkevarer. For bedre at kunne betjene dine kunder med friske kolde drikke. Så hvad enten du vælger et mobil køkken som lastbil eller som container er det gode muligheder for at lave forretning.

kilder: